konec utrpeni ?

foto

Slava, tak to vypada, ze mame opraveno. teda nechcu to zakriknout ale konecne po 7 dnech ve Valencii nam servisak dovezl opravene vstrikovaci cerpadlo a momentalne jej montuje do motoru. Ne ze by Valencie nebylo pekne mesto, musim rict ze prave naopak, ale vseho s mirou. Predpokladam, ze montaz zpet mu to potrva tak 3hodky a doufame, ze to stihne dodelat jeste pred siestou. pak uz to jen zkusit nakopnout a hura pryc na
more pac uz zase pekne fouka kolem 20kn nasim kurzem.

Mezitim se nam posadka zredukovala o jednoho clena, Kratas musel jiz odjet smer CR, jelikoz planovany termin dosazeni Kanaru, kam chtel puvodne doplout je jiz 2 dny za nama. Rano v 5 taxikem na vlak do centra, od tud vlakem do Barcelony a z tama jiz na objednanou letenku zpet do CR. Toto byl aspon puvodni plan, ale aby toho vseho nebylo malo, tak podle poslednich zprav od Kratase ranni taxik sice stihl, ale na nadrazi neprosel turniketama s detektorama, jelikoz mel u sebe v baglu 3 noze co sebou vozi na more. Reseni teto situace si vzala do rukou policie, ktera noze zabavila, po vyrizeni vsech formalit jej pustila na nadrazi az po 3h, takze do Barcelony sice dojel, ale letadlo mu uletelo.

Snad dnesnim dnem uz tq smula konci, a vze se zacina obracet k lepsimu. Zprava pro Krarase, ze noze jsme mu u policajtu uspesne vyzvedli. Servisak z Yanmaru dokoncuje montaz opraveneho cerpadla a venku zacalo zas pekne foukat nasim kurzem. Tak doufam tedy ze do 14:00 odplouvame a dalsi zpravy budou az z Gibraltaru.

Comments are closed.