Nazdárek lidičky,

lysa
tak to vypadá že jsem téměř sbalen, teda aspoň si to myslím. No ale byl to boj, hlavně boj s časem, jelikož jsem ještě zároveň chodil do práce, dokončoval nějaké věci na projektech a předával svou agendu na mé zástupce a tak až po večerech probíhal tuning kola. Už jsem v to nevěřil, ale stihl jsem částečně připravit i tento blog, kam bych Vám měl průběžně reportovat zážitky z mého výletu. Ikdyž dělám v oboru, tak tyto vymoženosi jako sociální sítě, blogy a pod. moc (spíš vůbec) nevyužívám, tak douvám že se s tím nějak sžiju a naučím se WordPress ovládat, aby jste si co nejčastěji mohli přečíst nějaké novinky z mé cesty. Toto je první pokus o příspěvek, další už pak budu řešit jen na cestě, když bude nějaká příležitost.

Zítra 25.4. vyrážíme (jen někteří, že Lubo 🙂 na Lysou horu, odkud je plánován start mého výletu. Předpokládám že ve Frýdlantu bychom měli být někdy kolem 10 hodiny dopoledne (vlak z Brna 6:02, přes Kroměříž 7:41), odkud se tradičně tak jako každý rok, přesuneme na Borovou. Na hoře opět v obvyklý čas mezi 3-5 hodinou (mimochodem včera tam nasněžilo 5cm 🙂 a u Velíčků se západem slunka. Teším se na všechny, kteří zítra na malý rozlučkový výlet na Lysou dorazí.

8 Responses to “Nazdárek lidičky,”

  1. kybi napsal:

    ahoj konup

    tak, aky bol odchod z Lysej, este bol sneh ? 🙂 drzim velmi palce na ceste, aby si len dobrych ludi stretaval a zdravie sluzilo.

    kybi

  2. Klárka napsal:

    Tak už je to tady!! Miša úspěšně vyrazil na cestu (spolu s Mildou,který ho doprovází přes Slovensko)
    Na Lyse jsme se s Míšou všichni pořádně rozloučili, popřáli štastnou cestu a ted už šlape přes Slovensko.
    Nutno říci, že nás Luboš velmi mile překvapil a dorazil za náma k Veličkům:))
    Dneska urazili krásných 106 km se silným protivítrem a ted si dávají halušky v Lubochni
    Tak ať se ti dobře šlape.

  3. Berousci napsal:

    Miso, moc ti drzime palecky, at mas jen krasne zazitky…..D&B

  4. "od nás" napsal:

    …přejeme šťastnou cestu (zvířectvo divoké a lidé zlí aby se Ti vyhnuli, počasí by aspoň trochu nebo spíš hodně:)vyšlo, aby ses opatroval a vůbec, všecko co se na takovou cestu dalekou přeje,..)
    a štastný návrat domů…měj se fajně

  5. TomEeK napsal:

    Jaaak v Lubochni, meli jet pres oravu, ne? 🙂
    Tam by si dal oravske halusky s oravskou slaninkou a oravskym syrykem. :-P. Mnam. Doufam, ze je ok… pocasi se zacina kazit.

  6. Klárka napsal:

    Ahoj, tak přidávám další info z cest.
    Včera kluci spali Pod Kriváňom, večer měli -6oC a ráno všechno zmrzlé. Ráno se během hodinky výrazně oteplilo a klukům hřálo sluníčko do zad.
    Dneska ujeli krásných 120 km vyhlídkovou jízdou a přespávají v Jaklovci. Zítra vyrazí směrem na Košice, udělají si malou zajíždku a pojedou kolem Váhu.
    Tak at vydrží počasi.

  7. Klárka napsal:

    Schvalování komnetářů je vypnuto, tak můžete psát o 106

  8. Anna Bílá napsal:

    Luboměř rovněž přeje hodně sil pevné nervy a návrat bez
    komplikací azároven hezké počasí užij si to